Меко и Топло Одеяло с Ръкави SNUG

В момента този артикул не е наличен.

Купете Snug Изключително Меко и Топло Одеяло с Ръкави за Възрастни. Snug Изключително Мекото и Топло Одеяло с Ръкави за Възрастни ви позволява да сте на топло без да се налага да вкючвате отоплението в дома си през целия ден. Ще спестите пари и ще се чувствате удобно с Изключително Мекото и Топло Одеяло с Ръкави за Възрастни, тъй като ще можете да правите всичко, докато сте завити. Освен това, одеялото има джоб посредата, в който можете да държите дистанционното или пък пакетчета кърпички.

Snug Изключително Мекото и Топло Одеяло с Ръкави за Възрастни е идеалния подарък за всеки повод. Никой не очаква такъв невероятен подарък! Това одеяло с ръкави е идеално за онези моменти, в които навън е студено и вие просто искате да си останете вкъщи да четете книга или да работите на компютъра или само да си почивате на дивана. Преди беше неудобно, когато сте се завили и искате да направите нещо, но трябва да извадите ръцете си и ви става студено. С това е свършено, благодарение на Snug одеялото с ръкави!

Одеялото е направено от изключително мек полар. То има централен джоб с различен цвят от този на одеялото с ръкави, може да се пере в пералня. Одеялото е с размери: 170 х 130 см.

Цвят

Червен, Син

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Бъдете първият написал отзив за “Меко и Топло Одеяло с Ръкави SNUG”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: Няма Категория: Етикет:
Updating…
  • Нямате артикули в количката.