OkKey Ключодържател Търсач на Ключове

2,99 лв.

Изчерпан

Често ли губите ключовете си? Най-накрая има решение на този проблем. Представяме ви OkKey Ключодържателя Търсач на Ключове! Благодарение на неговия прост и дискретен дизайн, този търсач на ключове ще ви помогне да не изпадате в паника, когато трябва да оставите ключовете си или не си спомняте къде сте ги оставили. Класика!

Активирайте OkKey Ключодържателя Търсач на Ключове със свирката и тя ще започне да издава звуци и ще можете да намерите ключовете. Пиу, пиу, пиу и ключовете ви са тук! Освен това, ще можете да използвате сигнала с LED осветление, който е много полезен в тъмното. OkKey има бутон за използване на светлината като фенерче за отваряне на врати през нощта.

Този Ключодържател Търсач на Ключове е не само интересен и практичен, но и отлична идея за подарък, с който да изненадате всеки. Вероятно познавате не един човек, който се нуждае от този невероятен търсач на ключове!

Без повече драми за загубени ключове! Сложете край на кошмара и си купете тази свирка, най-добрия ключодържател, с който няма да губите ключовете си!

  • Цвят: бял с метални сиви детайли

  • Размер: прибл. 3 x 5 x 1 cм.

  • Работи с батерии CR2016 (включени)

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Напишете първия отзив за „OkKey Ключодържател Търсач на Ключове“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Категория: Етикет:
Updating…
  • Нямате артикули в количката.